Debbie Groenen

Grafisch vormgeven is "helemaal mijn ding"

Gedurende de opleiding Reclame, Communicatie en Presentatie aan het Sint Lucas is mijn passie voor media ontstaan. Vooral grafisch vormgeven bleek “helemaal mijn ding”.

Met een diploma op zak startte ik mijn loopbaan bij een drukkerij, waar ik een fijne basis heb gelegd in de grafische industrie. Later verzorgde ik o.a. de webshop van een horecagroothandel, startte mijn eigen onderneming Huisstijl Studio en was werkzaam als grafisch ontwerper bij Zento.

Ook bij Love for Live neem ik met veel plezier de vormgeving voor mijn rekening. Een magazine, flyer of de aankleding voor uw live event? Ik zie elke opdracht als een nieuwe uitdaging en vind het elke dag weer een feestje om te ontwerpen.

Geboren in Tilburg, opgegroeid in Hilvarenbeek en alweer de nodige jaren gelukkig in Breda met mijn vriend Joep en kids Julia en Luuk. In mijn vrije tijd breng ik de nodige bezoekjes aan de Efteling en volg ik een opleiding Interieurstyling. Thuis ben ik regelmatig zingend achter de piano te vinden.

Voor mij staat het Chassé Theater symbool voor Love for Live. Ik ben hier met regelmaat te vinden voor een concert of cabaretvoorstelling.

Ons team

De liefde voor live communicatie, dat is waarom wij Love for Live vormen. Onze experts zijn werkzaam in en de eventbranche en marketing-communicatie. Zij komen samen bij LoveforLive om jouw event tot een tot een succes te maken.

Maarten Verheij

uitvoerend producent

Jeroen Frijters

technisch producent

Menno Verheij

brand storyteller

Debbie Groenen

media designer

Sjors Vriens

facilitair projectmanager

René Hopmans

facilitair projectmanager

Wij zijn Love for Live, bureau voor (live) communicatie

Wij houden van samenwerken, samen bereik je immers meer. In de eerste plaats met onze opdrachtgevers. Met hun kennis en visie en onze creativiteit en expertise bereiken we veel. En wanneer wij een specialisme niet beheersen weten we ook wanneer en waar we kennis moeten invliegen. Ons netwerk is enorm. Bijna niets is onmogelijk.

We worden dan ook enthousiast van uitdagingen. Die geven ons energie en creativiteit. Die uitdagingen vinden we in complexiteit, maar vaak ook in spoedklussen. 

De kick die ontstaat wanneer het dan lukt is onbeschrijfelijk en voor ons heel veel waard.

Wij worden oprecht blij van ons werk. Blij van de magische momenten die ontstaan in live ontmoetingen en blij van de mooie samenwerkingen met onze klanten, fantastische medewerkers en suppliers.

Dat is love for live!

Love for Live

Love for Live bedenkt en ontwikkelt unieke merkbelevingen met een passie voor live. Volg ons ook via social media.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan.

Aanmelden
Contact

schoenmakerij 6
4762 as  zevenbergen
Nederland

+31 168 320 614
info@loveforlive.nl

algemene leveringsvoorwaarden