Maarten Verheij

Maarten staat bekend als bescheiden en oprecht

Als tiener organiseerde ik al menig evenement en ontwikkelde ik mijn liefde voor ‘live’.
Ik geniet van het bedenken, voorbereiden en uitvoeren van concepten en evenementen. Altijd vanaf de achtergrond of zijlijn toekijkend, liever niet op de voorgrond. Het event draait immers niet om mij, maar om de bezoeker.

Ik ben sinds 2005 professioneel actief in de eventbranche en communicatie en heb me in die jaren ontwikkeld als ondernemer, adviseur en vooral als een echte teamplayer. Bekenden noemen mij een bescheiden en oprecht persoon en als ik ergens voor ga doe ik dat vol overgave.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief op mijn mountainbike in Nederlandse en Belgische bossen. Daarnaast heb ik een voorliefde voor groen.
Wat veel mensen niet van mij weten is dat ik voor mijn studie Leisure Management in 2 jaar een 4-jarige opleiding tot hovenier succesvol afrondde. Verder ben ik een echt gezinsmens. Ik woon het grootste deel van mijn leven al in het prachtige Wouw en ben de trotse vader van Rik en Dex samen met de 'love of my life' Hanneke.

De Markt van Wouw staat voor mij symbool voor Love for Live. Hier was ik betrokken bij menig publieksevent en ontstond mijn liefde voor live.

Ons team

De liefde voor live communicatie, dat is waarom wij Love for Live vormen. Onze experts zijn werkzaam in en de eventbranche en marketing-communicatie. Zij komen samen bij LoveforLive om jouw event tot een tot een succes te maken.

Maarten Verheij

uitvoerend producent

Jeroen Frijters

technisch producent

Menno Verheij

brand storyteller

Debbie Groenen

media designer

Sjors Vriens

facilitair projectmanager

René Hopmans

facilitair projectmanager

Wij zijn Love for Live, bureau voor (live) communicatie

Wij houden van samenwerken, samen bereik je immers meer. In de eerste plaats met onze opdrachtgevers. Met hun kennis en visie en onze creativiteit en expertise bereiken we veel. En wanneer wij een specialisme niet beheersen weten we ook wanneer en waar we kennis moeten invliegen. Ons netwerk is enorm. Bijna niets is onmogelijk.

We worden dan ook enthousiast van uitdagingen. Die geven ons energie en creativiteit. Die uitdagingen vinden we in complexiteit, maar vaak ook in spoedklussen. 

De kick die ontstaat wanneer het dan lukt is onbeschrijfelijk en voor ons heel veel waard.

Wij worden oprecht blij van ons werk. Blij van de magische momenten die ontstaan in live ontmoetingen en blij van de mooie samenwerkingen met onze klanten, fantastische medewerkers en suppliers.

Dat is love for live!

Love for Live

Love for Live bedenkt en ontwikkelt unieke merkbelevingen met een passie voor live. Volg ons ook via social media.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan.

Aanmelden
Contact

schoenmakerij 6
4762 as  zevenbergen
Nederland

+31 168 320 614
info@loveforlive.nl

algemene leveringsvoorwaarden