Marlies van Lier

Verbinder en verhalen verteller

Als kind was ik altijd bezig met iets maken met mijn handen. Ik dacht dat dat de ultieme vorm was van creativiteit. Maar als snel bleek dat mijn creativiteit op een heel ander vlak lag dan het vak van goudsmid waar ik in mijn pubertijd aan begon.

Zo werkte ik jarenlang in de muziekbranche. Een bruisende omgeving van deadlines, diversiteit en contact met mensen. Toen ik de muziek scene verliet wilde ik iets voor mezelf beginnen. Het podium lonkte, niet om als artiest op te treden maar als presentator een bijdrage te leveren. De verbinding maken met publiek zodat de ander kan stralen.

Zo ontstond FRIS Presentaties en ben ik actief als presentator, moderator, dagvoorzitter en voice-over. Geen dag is hetzelfde en er wordt altijd een beroep gedaan op mijn creativiteit en mijn flexibiliteit. Evenementen, congressen, webinars of vanuit een studio. Ik vind het heerlijk. Mij maak je het meest gelukkig als ik vroeg in het organisatieproces word betrokken. Dat ik kan meedenken over de invulling en het vertellen van jouw verhaal. Die rol krijg ik bij Love for Live.

Het Markiezenhof in Bergen op Zoom is voor mij een memorabele plek omdat ik daar mijn eerste stappen zette als zelfstandige. En een prachtige plek voor menig evenement. ;-)

Ons team

De liefde voor live communicatie, dat is waarom wij Love for Live vormen. Onze experts zijn werkzaam in en de eventbranche en marketing-communicatie. Zij komen samen bij LoveforLive om jouw event tot een tot een succes te maken.

Maarten Verheij

uitvoerend producent

Jeroen Frijters

technisch producent

Marlies van Lier

Verbinder / presentatrice

Debbie Groenen

media designer

Menno Verheij

brand storyteller

René Hopmans

facilitair projectmanager

Love for Live is trots partner van Samen in de Regio

Als lokaal en regionaal betrokken ondernemer dragen wij graag ons steentje bij aan de lokale economie, het verkleinen van onze voetafdruk en aan maatschappelijke projecten die zorgen dat de regio waar we wonen en werken weer een stukje mooier en aantrekkelijker wordt.

Wij werken voor onze projecten graag samen met lokale partners. Onze regio heeft zoveel kwalitatiefs te bieden dat in veel gevallen ook het juiste aanbod te vinden is.

Daardoor ontstaan mooie samenwerkingen en waardevolle relaties. Relaties waarop je kunt bouwen en vertrouwen.

Door ons aan te sluiten als partner hopen wij onze relaties verder uit te bouwen en uiteraard zelf van betekenis te kunnen zijn.

Meer informatie over Samen in de Regio vind je op www.sameninderegio.nl

Love for Live

Love for Live bedenkt en ontwikkelt unieke merkbelevingen met een passie voor live. Volg ons ook via social media.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan.

Contact

antwerpsestraat 27
4611 ab bergen op zoom


+31 6 14506008
info@loveforlive.nl

algemene leveringsvoorwaarden