Menno Verheij

Een merk vanuit één gedachte versterken

Sinds 1999 ben ik creatief directeur bij Reach Brand Storytellers. Opgeleid op het Grafisch Lyceum en Design Academy en tijdens mijn stage mijn hart verpand aan het reclamevak.

Ik geloof dat een merk of bedrijf vanuit één gedachte moet worden versterkt. De gedachte dat het gaat om een duurzame verbinding tussen doelen van je bedrijf, de doelen van je klanten en je maatschappelijke verantwoordelijkheid. Niet snel scoren, maar zoeken naar relaties die verder gaan dan leverancier en afnemer. 

Bij Love for Live zorg ik dat een event ook vanuit die gedachte bijdraagt aan het versterken van je merk. 

‘Even Menno bellen’ is wat ik wil bereiken bij mijn relaties. Als er op het laatste moment nog een campagne gemaakt moet worden of als je überhaupt nog niet weet wat er moet gebeuren, maar je wel een duidelijk doel hebt. Met precisie manage ik elke klus, recht op dat doel af. Ook in mijn vrije tijd, met de restauratie van oldtimers. Mooie dingen maken (en rijden) daar gaat het om.

Ons team

De liefde voor live communicatie, dat is waarom wij Love for Live vormen. Onze experts zijn werkzaam in en de eventbranche en marketing-communicatie. Zij komen samen bij LoveforLive om jouw event tot een tot een succes te maken.

Maarten Verheij

uitvoerend producent

Jeroen Frijters

technisch producent

Menno Verheij

brand storyteller

Debbie Groenen

media designer

Sjors Vriens

facilitair projectmanager

René Hopmans

facilitair projectmanager

Wij zijn Love for Live, bureau voor (live) communicatie

Wij houden van samenwerken, samen bereik je immers meer. In de eerste plaats met onze opdrachtgevers. Met hun kennis en visie en onze creativiteit en expertise bereiken we veel. En wanneer wij een specialisme niet beheersen weten we ook wanneer en waar we kennis moeten invliegen. Ons netwerk is enorm. Bijna niets is onmogelijk.

We worden dan ook enthousiast van uitdagingen. Die geven ons energie en creativiteit. Die uitdagingen vinden we in complexiteit, maar vaak ook in spoedklussen. 

De kick die ontstaat wanneer het dan lukt is onbeschrijfelijk en voor ons heel veel waard.

Wij worden oprecht blij van ons werk. Blij van de magische momenten die ontstaan in live ontmoetingen en blij van de mooie samenwerkingen met onze klanten, fantastische medewerkers en suppliers.

Dat is love for live!

Love for Live

Love for Live bedenkt en ontwikkelt unieke merkbelevingen met een passie voor live. Volg ons ook via social media.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan.

Aanmelden
Contact

schoenmakerij 6
4762 as  zevenbergen
Nederland

+31 168 320 614
info@loveforlive.nl

algemene leveringsvoorwaarden