Sjors Vriens

Niet bang voor hoogte en een alleskunner

Niet wetend wat ik met mijn toekomst wilde liep ik bij verschillende opleidingen binnen op hun Open Dag.
Toen ik binnenstapte bij de opleiding Podium en Evenementen Techniek van Curio in Bergen op Zoom wist ik direct dat dit was wat ik wilde. 
Met mijn stage bij de musical Assepoester in het Efteling Theater vanuit Events Light had ik echt mijn plek gevonden en ik ben nooit meer weggegaan.

Ik ben dan ook een van de drijvende krachten binnen het bedrijf. Ik flexibel inzetbaar en een alleskunner. Het liefste werk ik op hoogte. Hup in de klimgordel en weids uit kunnen kijken op verschillende plekken in Nederland. Het verplaatsten van theatervoorstellingen is ook iets wat ik graag doe.

Bij Love for Live is dat niet veel anders. Iedere facilitaire productie bereiden we tot in de puntjes voor en voeren deze zo veilig en kwalitatief mogelijk uit. Naast hard werken ben ik vaak op het terras of op een festival te vinden met vrienden.
En als deze vrienden gaan klussen bij hen thuis dan ben ik daar ook te vinden. 

Ook mag ik graag hardlopen in de prachtige stad Breda. Hier woon ik al een aantal jaar en in deze stad voel ik me thuis. De haven met zijn kroegjes waar een biertje wordt gedronken en natuurlijk de Grote Kerk die zo typerend is voor Breda.

Ons team

De liefde voor live communicatie, dat is waarom wij Love for Live vormen. Onze experts zijn werkzaam in en de eventbranche en marketing-communicatie. Zij komen samen bij LoveforLive om jouw event tot een tot een succes te maken.

Maarten Verheij

uitvoerend producent

Jeroen Frijters

technisch producent

Menno Verheij

brand storyteller

Debbie Groenen

media designer

Sjors Vriens

facilitair projectmanager

René Hopmans

facilitair projectmanager

Wij zijn Love for Live, bureau voor (live) communicatie

Wij houden van samenwerken, samen bereik je immers meer. In de eerste plaats met onze opdrachtgevers. Met hun kennis en visie en onze creativiteit en expertise bereiken we veel. En wanneer wij een specialisme niet beheersen weten we ook wanneer en waar we kennis moeten invliegen. Ons netwerk is enorm. Bijna niets is onmogelijk.

We worden dan ook enthousiast van uitdagingen. Die geven ons energie en creativiteit. Die uitdagingen vinden we in complexiteit, maar vaak ook in spoedklussen. 

De kick die ontstaat wanneer het dan lukt is onbeschrijfelijk en voor ons heel veel waard.

Wij worden oprecht blij van ons werk. Blij van de magische momenten die ontstaan in live ontmoetingen en blij van de mooie samenwerkingen met onze klanten, fantastische medewerkers en suppliers.

Dat is love for live!

Love for Live

Love for Live bedenkt en ontwikkelt unieke merkbelevingen met een passie voor live. Volg ons ook via social media.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan.

Aanmelden
Contact

schoenmakerij 6
4762 as  zevenbergen
Nederland

+31 168 320 614
info@loveforlive.nl

algemene leveringsvoorwaarden